Aanpassen woning - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

voor Senioren

Aanpassingen woning (senioren)

Voor veel ouderen is het een relevant vraagstuk: hoe lang kan ik nog thuis blijven wonen? Dit is van een heleboel zaken afhankelijk natuurlijk, maar er zijn wel een aantal aanpassingen die u aan uw woning kunt doen, die het comfort verhogen, en ervoor zorgen dat u langer thuis kunt blijven wonen. Een simpel voorbeeld: we kunnen een hoger toilet plaatsen, zodat u minder diep hoeft te bukken. Daarnaast een beugel plaatsen, helpt u ook gemakkelijker weer opstaan.

Een ander probleem voor veel ouderen is dat zij thuis gemakkelijk uitglijden door een (té) gladde ondergrond. Klus en Bouw.nl kan daarin adviseren en zorgen dat uw woning zo comfortabel en veilig mogelijk wordt gemaakt. Uiteraard is het voor ons zowel mogelijk deze aanpassingen in een bestaande woning, als in een nieuwe woning te realiseren.

Klus en Bouw.nl begrijpt dat senioren vaak specifieke wensen hebben, en wij kunnen daar goed rekening mee houden. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan even per e-mail contact op. Wilt u direct een prijsindicatie van onze diensten ontvangen? Klik dan hieronder op 'Offerte aanvragen'.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu