Klus en Bouw.nl online - Nieuws & mededelingen - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klus en Bouw.nl online

Gepubliceerd door Rik Holt in Nieuws · 3/12/2014 16:40:29Op 1 januari 2015 zijn Klus en Bouw.nl en Klussen Bouw.nl officieel gelanceerd. Klus en Bouw.nl is hét nieuwe platform waarop mensen advies, offertes en informatie voor al hun klus en bouwprojecten kunnen vinden. De aanvragen die via Klus en Bouw.nl binnen komen, worden uitbesteed aan de zorgvuldig gekozen professionals in ons netwerk. Voor hen is de site Klussen Bouw.nl ontwikkelt. Klus en Bouw.nl verbind dus consumenten en bedrijven.

Introductie
Klus en Bouw.nl is ontstaan uit de samenwerking tussen twee jonge, innovatieve en vooruitstrevende bedrijven: Spackspuitbedrijf M.B. en GAD - zakelijke & financiële dienstverlening. Wij zochten naar een platform waarin wij beiden onze kwaliteiten kunnen benutten en daarvan kunnen profiteren, dat is Klus en Bouw.nl worden. Wij willen als website samen groeien met onze partners, zoals wij ook als bedrijven willen groeien.

Idee Klus en Bouw.nl
Vanwege de wederzijdse tevredenheid over de samenwerking wilden we het die verder uitbreiden, daarom hebben we het concept als het ware verbreed. U hoeft Klus en Bouw.nl echter nooit als concurrentie te beschouwen, omdat u zelf ook kunt deelnemen. Wij verwachten daarom zeker dat Klus en Bouw.nl de potentie heeft uit te groeien van ambitieus project tot een zelfstandig onderneming.

Doelstelling
Als we als (kleine) bedrijven samenwerken, kunnen ze grootse dingen realiseren. Klus en Bouw.nl bundelt die krachten en zorgt er tegelijkertijd voor dat de klant kwaliteit kan verwachten. Daarin is Klus en Bouw.nl een nieuwe online platform, met betrouwbare partners daarachter. Door te profiteren van elkaars kwaliteiten, helpen we elkaar verder.

Meer weten? Kijk gerust rond op onze nieuwe website! We hopen u graag nog eens terug te zien keren. U kunt uiteraard altijd uw reactie achterlaten.Geen commentaren

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu