Offerte - Wanden en plafonds - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Offerte formulieren

Offerte aanvragen - Wanden & plafonds

U kunt hieronder invullen waar u een offerte(s) wil ontvangen: spackspuiten, sauswerk, stuken of behangen en ga zo maar door. Laat het ons weten en op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur ontvangt u een reactie met een prijsindicatie.

 Behangklaar stucwerk
 Sausklaar stucwerk
 Sauswerk (latex rollen)
 Airless spuiten (latex spuiten)
 Spackspuitwerk (korrelpleister)
 Spachtelputz (sierpleister)
 Behangen
Ja
Nee
Zelf de vloer afdekken (eigen risico)
Laten afdekken (met eigen materiaal)
Laten afdekken (+ aanschaf stucloper)
Wit
RAL kleur
Ja
Nee
Ja
Nee
Kaal beton
Gestucte wand
Gipsplaten
Gips- of Ytong blokken
Kalkzandsteen blokken
Fermacell platen
Ja
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Persoonlijke gegevens

Uitleg bij uw aanvraag

Bent u niet direct in staat om alle vragen uit het formulier te beantwoorden? Zijn bepaalde termen niet bij u bekend? Daar hebben wij uiteraard begrip voor. In zo'n geval u kunt het formulier ook gedeeltelijk invullen, en vragen om opheldering over hetgeen dat nog niet duidelijk is voor u. Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen, voor antwoorden op uw vragen, dit kan via: info@klusenbouw.nl.

Op de meest gestelde vragen vind u hieronder in ieder geval al antwoord:

Wat is gaaswerk?
Op ondergronden van plaatmateriaal en blokken (zoals gips) kun je gaasband plaatsen op de naden. Hierdoor zal het spuitwerk gelijkmatig scheuren, wanneer er werking in de ondergrond zit. Het voordeel wanneer er gegaast is, is dat reparaties aan het spuitwerk dan gemakkelijker uit te voeren zijn. Op dragende wanden hoeft overigens nooit gaaswerk aangebracht te worden.

Wat verstaan wij onder een nieuwbouw woning?
Een nieuwbouw woning is een woning jonger als 2 jaar. Hiervoor moeten wij het standaard BTW-tarief van 21% hanteren. Voor bestaande woningen (dus ouder dan 2 jaar) mogen wij voorlopig het verlaagde BTW-tarief van 6% hanteren. Voor u betekent dit een (mogelijke) korting van 15% op de offerte-prijs.

Wat is een RAL-nummer?
RAL is de afkorting die universeel gebruikt wordt om mengkleuren aan te duiden. Op de website RAL-kleuren.com kunt u terecht voor een eenvoudig overzicht van alle RAL kleuren.

Hoe bepaal ik het type ondergrond?
Allereerst gaat u na of de wanden dragend zijn, buitenmuren zijn dat in ieder geval altijd. Is dit het geval, dan zijn deze van beton of steen. Als u op de wand tikt, en deze klinkt hol, is dit een tussenwand. Vaak zijn deze van gips of een ander plaatmateriaal. Hout en plastic zijn niet overspuitbaar, alle bovengenoemde ondergronden zijn dat wel. Het maakt voor de offerte-aanvraag niet heel veel uit welke ondergrond wij mee te maken hebben, zolang het maar wel één van de ondergenoemden is.

Wat is een spoedklus?
Een spoedklus is een klus waar binnen 5 werkdagen na de aanvraag aan begonnen moet worden, om deze op tijd af te krijgen. Hiervoor zal Klus en Bouw.nl een extra toeslag in rekening brengen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu