Offerte aanvragen - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Offerte aanvragen

Is het voor u duidelijk wat voor afwerking u op de ondergrond aangebracht wil hebben? Via Klus en Bouw.nl kunt u voor alle afwerkingen van uw wanden en plafonds een offerte aanvragen. Dit is 100% gratis en vrijblijvend.

Wanneer u twijfelt tussen het zelf doen of laten doen van een klus, of juist op zoek bent naar een ervaren professional kan Klus en Bouw.nl u helpen met advies en informatie zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Klik dan op de afbeelding hiernaast / boven, of mail naar info@klusenbouw.nl.

Wanden en Plafonds

Iedere ruimte heeft wanden en een plafond. Dit lijkt een open deur, maar deze mogen zeker niet vergeten worden bij het klussen. Deze kunnen namelijk zeer sfeerbepalend zijn.

Er is op qua afwerking hierin ook vanalles mogelijk: qua kleur, glad of structuur. Kiest u voor een afwerking met korrelpleister, latex of een behang? Gaat u voor een lichte kleur of toch die warme tint op de muur?

Op de website staan verschillende afwerkingen beschreven, met de voor- en nadelen op een rijtje. Voor ieder van deze afwerkingen kunt u via de website een offerte aanvragen, en/of meer informatie inwinnen.

Klik op het offerte-formulier hierboven om direct door te gaan naar de aanvraag.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu