Ondergrond - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ondergrond (wanden en plafonds)

De ondergrond van uw wanden en plafonds betreft niet alleen het materiaal van de ondergrond, maar ook de huidige staat en afwerking. Bijvoorbeeld: een gestucte betonmuur waar nog lijmresten opzitten van het behang da u wilt vervangen. Om een klus goed uit te kunnen voeren is dit wel van belang want ook het verwijderen van lijmresten neemt tijd in beslag.

Afhankelijk van de huidige ondergrond en uw wensen kunt u een offerte bij ons aanvragen. Het is natuurlijk eenvoudiger een gestucte wand te gaan behangen, als een behangen muur te gaan stucen. Klus en Bouw.nl kan op basis van uw wensen en de huidige situatie de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. U heeft zo direct inzicht in de prijzen, voor- en nadelen.

Soms is er helemaal geen voorbehandeling van de ondergrond nodig, in andere gevallen wel. Ook voor reparaties, herstelwerkzaamheden etc. kunt u bij ons terecht. Ook voor advies bij nieuw geplaatste wanden (gaaswerk, afkitten?) eveneens. Mocht u de wanden of plafonds door Klus en Bouw.nl willen laten plaatsen kan dat ook zelfs, dus wat dat betreft er zijn mogelijkheden genoeg.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu