Parketvloeren - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vloeren > Soorten vloeren

Exclusieve Parketvloeren

Wat is parket?
Een natuurlijk en robuust materiaal op vloer is hout, hetgeen ons brengt bij de parketvloeren. Op veel manieren lijkt parket op laminaat, maar het is qua materiaal een stuk exclusiever. Parket kan veel verschillende soorten hout vervaardigd worden en in verschillende motieven gelegd worden. Daarnaast kan er met olie of een wax een glans gegeven worden aan de vloer. Parket en houten vloeren (in het algemeen) moeten periodiek onderhouden worden om mooi te blijven, vaak wordt geadviseerd dit jaarlijks te doen.

Welk mogelijkheden zijn er?
Parket kan in verschillende verbanden gelegd worden:Wij eveneens kunnen wij u adviseren m.b.t. het onderhoud van uw parketvloer. Zowel met vragen over nieuwe als over het onderhoud van liggende parketvloeren kunt u dus bij ons terecht. Ook kunt u direct een offerte aanvragen.Leggen Parketvloer

Werkwijze
Bij Klus en Bouw.nl kunt u natuurlijk terecht om een offerte aan te vragen voor het leggen van (exclusieve) parketvloeren. Dit kan zowel met eigen matriaal, als met materiaal dat u via ons aanschaft: hierin kunnen wij u uitgebreid adviseren.

Regelt u het zelf, dan bent u in zo'n geval verantwoordelijk voor alles m.b.t. het materiaal. Wanneer een klus hierdoor vertraging oploopt, dient u ons hiervoor te compenseren. Klus en Bouw.nl pakt de zaken professioneel aan. Dat verwachten wij van de bedrijven en professionals waarmee wij werken, wanneer u dingen in eigen beheer neemt verwachten wij dit dus ook van u. Wij kunnen kwaliteit beloven aan u, omdat wij van ons netwerk op aan kunnen. Afspraak is afspraak bij ons.

Klus en Bouw.nl adviseert:
Een handige tip wellicht, wanneer u met een verbouwing bezig bent: het is handig om eerst de wanden en plafonds en dan pas de vloer te laten doen. Hoewel misschien vanzelfsprekend: zo hoeft er minder afgedekt te worden en is de kans op beschadiging kleiner. Pas als de vloer erin ligt, kan ook het meubilair naar binnen. Anders blijft u bezig met sjouwen ...

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu