Vloerbedekking - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vloeren > Soorten vloeren

Vloerbedekking

Wat zijn uw mogelijkheden?
Tapijt en linoleum

Werkwijze
In het geval dat u door ons laminaat wil laten leggen zijn er twee opties: u verzorgt zelf het materiaal en wij sturen iemand op basis van een uurtarief. In het geval dat u zelf de materialen verzorgt moeten er ten alle tijde voldoende materialen beschikbaar zijn. Is er een pak laminaat te weinig, te weinig meters plint o.i.d. dan is het maar de vraag of deze direct bij de bouwmarkt op voorraad zouden zijn. U bent in zo'n geval dan ook verantwoordelijk voor alles m.b.t. het materiaal.

Wanneer een klus hierdoor vertraging oploopt, dient u ons hiervoor te compenseren. Klus en Bouw.nl pakt de zaken professioneel aan. Dat verwachten wij van de bedrijven en professionals waarmee wij werken, wanneer u dingen in eigen beheer neemt verwachten wij dit dus ook van u. Wij kunnen kwaliteit beloven aan u, omdat wij van ons netwerk op aan kunnen. Afspraak is afspraak bij ons.

De tweede optie is om het materiaal via ons te bestellen. Hierbij komt er vantevoren iemand bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu