voor Bedrijven - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Werkwijze Klus en Bouw.nl


Klus en Bouw.nl hanteert haar eigen tarieven naar de consument, waarin een bijdrage voor de bemiddeling is opgenomen. Afhankelijk van uw prijzen maken wij hierover afspreken met u. Wij verstrekken vanzelfsprekend geen persoonlijke informatie van klanten aan de bedrijven uit ons bestand voordat er daadwerkelijk een akkoord is bereikt over de toewijziging van een opdrachten en de prijs waarvoor de werkzaamheden uitgevoerd zullen gaan worden.

Zo worden contactgegevens van de klant op zijn vroegst 24 uur van tevoren versterkt. Dit is uiteraard om te voorkomen dat de ondernemers buiten ons medeweten om contact met de klant opnemen. Klus en Bouw.nl is dus een verbindende schakel tussen de consument en bedrijven. Wij beschikking over ruime ervaring en expertise m.b.t. het aannemen van in de af- aan- en verbouw, welke wij inzitten om klussen binnen te halen via onze website.

Wij hanteren een "no cure - no pay" principe voor onze diensten, hetgeen inhoud dat wij zelf pas een vergoeding opstrijken nadat wij een offerteaanvraag met een akkoord bekrachtigd zien worden. Wij nemen hier dus het risico op ons i.p.v. dit bij de ondernemer neer te leggen. U betaalt bij ons dus geen vaste bijdrage per maand of per lead, in plaats daarvan profiteren wij mee van het werk dat wij daadwerkelijk voor u hebben kunnen aanbrengen.

Deelnemen als Bedrijf

Klus en Bouw.nl neemt particuliere klussen aan in de af- aan- en verbouw. Iedereen die een geldig KVK-uittreksel aan ons kan overleggen, kan ons benaderen om zich aan te melden voor deelname. U komt dan in aanmerking om werkzaamheden voor ons uit te kunnen voeren.

Na uw aanmelding. zullen wij contact met u opnemen. Hierbij zullen wij u om een prijzenlijst en referenties van het bedrijf (foto's, recensies, website etc.) verzoeken. De volledige aanvraag zullen wij vervolgens beoordelen. Indien akkoord nemen wij u op in ons bestand, zo niet ontvangt u van ons eveneens bericht met daarbij een uitleg. Wanneer blijkt dat u zich aan onze voorwaarden kan conformeren wordt u alsnog in het bestand opgenomen. Is hier geen sprake van, dan kunnen we niet tot een samenwerkingsverband komen.

De offerteaanvragen die Klus en Bouw.nl ontvangt beantwoorden wij zelf, gaat de klant akkoord met onze offerte, dan benaderen wij de bedrijven uit ons bestand dat in onze ogen het meest geschikt zijn voor de betreffende klus. Afhankelijk van uw beschikbaarheid etc. zullen wij dan een keuze maken en de opdracht toewijzen.

Afhankelijk van het type en de hoeveelheid aanvragen, zullen wij dus een beroep op u doen. Aanmelden hiervoor is kosteloos, Klus en Bouw.nl handelt zelf alles af met de klant en u stuurt uw factuur na verrichte werkzaamheden aan ons.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu