Waarom Klus en Bouw.nl? - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klus en Bouw.nl

Waarom Klus en Bouw.nl?

Klus en Bouw.nl onderscheid drie groepen klussers: doe-het-zelvers, klusbedrijven en specialisten. Wij geven op de site geen klustips maar informeren op de site wel over nieuwe mogelijkheden. Op basis van ons advies kunt u wel bepalen of (een gedeelte) zelf doen voor u een optie is.

Ruime keuze
Een simpel voorbeeld maakt duidelijk hoeveel keuzes u heeft: gaat u een wand zelf stucen en rollen? Laat u een stukadoor stucen en gaat u zelf rollen? Zoekt u een klusbedrijf dat de gehele wand aanpakt? Of laat u via de stukadoor een schilder / spuiter komen voor de afwerking?

Persoonlijk advies
U kunt bij Klus en Bouw.nl terecht voor informatie die u kan helpen om die keuze te maken. Naast de uitgebreide website, kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies en offertes voor verschillende klussen.

Kwaliteits-garantie
Gaat u akkoord met de offerte, dan zorgen wij voor een professional die de werkzaamheden bij u komt verzorgen. Omdat wij over uitgebreid netwerk beschikken, kunnen wij ervoor zorgen dat er op de door u gewenste datum iemand beschikbaar is. Wij werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde professionals / specialisten, waardoor wij kwaliteit aan u kunnen garanderen.

Tarieven en werkwijze

Wij streven ernaar onze prijzen laag te houden. Door goede afspraken te maken met de deelnemende bedrijven, denken wij hierin te slagen. Wij stellen in onze selectieprocedure kwaliteit echter boven prijs, waardoor wij dus niet perse met de goedkoopste aanbieder in zee gaan. De bedrijven waarmee wij werken garanderen kwaliteit en dat is natuurlijk ook iets waard.

De tarieven die Klus en Bouw.nl hanteert zijn gebaseerd op de tarieven van de verschillende deelnemende bedrijven en zodoende dus markt-conform voor de kwaliteit die wij nastreven.

Afhankelijk van het advies dat wij op basis van uw wensen geven, selecteren wij een bedrijf dat aan uw wensen kan voldoen. Op de website kunt u verschillende offertes aanvragen en een budget daarvoor instellen. Wij kunnen u dan gericht adviseren over de mogelijkheden binnen uw budget en u mogelijk van tips voorzien om te besparen op een klus. Op basis daarvan kunnen wij u dan een scherpe aanbieding doen.

Indien u elders een lagere offerte hebt ontvangen waarmee u akkoord bent gegaan, waarbij de werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd, horen wij dit ook graag. Klus en Bouw.nl staat uiteraard altijd open voor een uitbreiding van het netwerk, wanneer deze u en/of ons ten goede kan komen.

De contactpersoon van Klus en Bouw.nl blijft tijdens het hele proces van de verbouwing uw contactpersoon d.w.z. deze zal de u begeleiden van A t/m Z. U hoeft dus niet op zoek naar verschillende bedrijven voor verschillende klussen, maar bij Klus en Bouw.nl regelt u alles  vanuit hetzelfde punt met uw vertrouwde contactpersoon. Vooral bij grote klussen is dat prettig, want u ontvangt 1 factuur van Klus en Bouw.nl, terwijl wij zorgen dat de verschillende professionals betaald worden.

Wij werken samen met specialisten, die in hun vakgebied kwaliteit leveren. Op kwaliteit willen wij namelijk geen concessies doen. Door onze ervaring en oog voor detail kunnen wij goed beoordelen of werk zorgvuldig uitgevoerd wordt. Als wij daarvan overtuigd zijn, dan kunnen wij met een gerust hart zo'n bedrijf inschakelen. Zij stellen ons in staar u altijd een goede aanbieding te kunnen doen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu