Wat doet Klus en Bouw.nl? - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klus en Bouw.nl

Wat doet Klus en Bouw.nl?

Klus en Bouw.nl adviseert en begeleid bezoekers van de website met hun klus- en bouwprojecten. Daarnaast kunt u via ons offertes opvragen en uw werkzaamheden door onze professionals laten verzorgen. We kunnen u begeleiden bij het aanvragen van bouwvergunningen. Eigenlijk doet / adviseert Klus en Bouw.nl (in) alles wat er mogelijk bij een verbouwing / verhuizing komt kijken. U kunt ook heel eenvoudig meerdere offertes opvragen en vergelijken, wanneer u twijfelt over wat u precies wilt.

Uitgebreid netwerk professionals
Klus en Bouw.nl heeft via Klussen Bouw.nl een platform opgericht waar professionals zich aan kunnen melden. Na een uitgebreide selectieprocedure bepalen wij of een bedrijf wel of niet in aanmerking komt om voor ons (dus voor u) werkzaamheden te mogen verrichten. U kunt er dus op vertrouwen dat u via Klus en Bouw.nl kwaliteit geleverd krijgt.

Service op maat
Klus en Bouw.nl is er voor iedereen: zowel jong als oud, de ervaren doe-het-zelver als mensen met twee linkerhanden. Wij streven altijd naar kwaliteit en oplossing op maat. De wensen van een alleenstaande moeder met klein budget zijn nu eenmaal anders als voor een oudere heer in een seniorenwoning. Bij ons kunt u een maximum budget instellen, maar ook de meest exclusieve materialen kunnen wij leveren en verwerken. Wij geven eerlijk advies en zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje.

Betrouwbare partner
Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf of u zaken wil doen met Klus en Bouw.nl. Daarin zijn wij een betrouwbare partner, met oog voor detail. In het sporadische geval dat de werkzaamheden niet naar behoren zijn uitgevoerd, sturen wij de uitvoerder terug dit te herstellen. U krijgt bij ons wat we hebben afgesproken, voor de afgesproken prijs. Afspraak is immers afspraak.

Waarborg kwaliteit
Als bemiddelende partij dient Klus en Bouw.nl zowel de belangen van haar klanten, als de aangesloten klus- en bouwbedrijven. Enerzijds dus door onze klanten met goed gekwalificeerde professionals in contact te brengen waarbij wij goede prijzen voor u uit hebben onderhandelt, anderzijds door de de integriteit en kwaliteit op de markt te toetsen en te waarborgen met onze dienstverlening.

Eerlijke werkzaamheden
We kennen allemaal de verhalen oost-Europese en "zwarte" klussers. Wij zijn echter van mening, dat in tijden dat het slecht gaat met de bouw, het belangrijk is dat eerlijke vakmensen hun klussen blijven vinden. Daar helpt Klus en Bouw.nl dus bij, een online plek waar u terecht kunt voor eerlijk advies en kwaliteit. Daar staan wij voor.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu