Wie zijn Klus en Bouw.nl? - Klus en Bouw.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Klus en Bouw.nl

Wie zijn Klus en Bouw.nl?

Klus en Bouw.nl is onstaan uit de samenwerking tussen GAD - zakelijke & financiele dienstverlening en Spackspuitbedrijf M.B. De beide ondernemers zijn al sinds jaar en dag bevriend en inmiddels hebben wij dus ook op professioneel vlak de handen ineen geslagen.

Waar de één als spackspuiter jarenlang van ene naar de andere bouw gereisd heeft, heeft de ander naast zijn studie jaren in een bouwmarkt gewerkt. Wij durven dus wel te zeggen dat we weten dus wat er te koop is en kunnen daarin goed het verschil tussen professionele en doe-het-zelf kwaliteit aangeven.

Dat stelt ons via Klus en Bouw.nl in staat consumenten gericht te adviseren in de mogelijkheden die er zijn voor een bepaalde klus. Twijfelt u tussen het laten doen of zelf doen? Wilt u zelf het materiaal verzorgen of juist niet? Of wilt u eerst meer informatie inwinnen? Wij kunnen u van A t/m Z begeleiden om uw wensen binnen en rondom het huis te realiseren.

Wij proberen zo goed als mogelijk onze objectiviteit te behouden. Over smaak valt immers niet te twisten, wij proberen ons daarom te beperken tot technisch advies: wat zijn hierin de voor- en nadelen voor u, hoe verhouden kosten zich t.o.v. elkaar etc. Op die manier willen wij ons onderscheiden t.o.v. de meeste bedrijven, die toch vaak een gekleurde bril dragen als het op advies aankomt. Klus en Bouw.nl neemt uw wensen als uitgangspunt en daarop borduren wij met u verder.

Eerlijk advies waar u mee vooruit kunt, zonder verborgen kosten, dat is ons recept: pas wanneer u met ons in zee wenst te gaan, betaalt u voor de werkzaamheden die u laat verzorgen. Omdat wij afspraken hebben gemaakt met de bedrijven waarmee wij samenwerken, kunnen wij dus kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Dat maakt Klus en Bouw.nl tot een betrouwbare en veelzijdige partner, die u van advies kan voorzien zonder dat u de deur nog uit hoeft.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu